Gaat u naar Light & Building van 18 t/m 23 maart in Frankfurt? Wij nodigen u op maandag 19 maart uit voor de muziektheatervoorstelling ‘Nieuwe Vrienden’  in het sfeervolle Art Nouveau Theater in Bad Nauheim.

Siemens trakteert u in samenwerking met OTIB op deze kunstzinnige uitvoering waarin u zich hoogstwaarschijnlijk zult herkennen. De voorstelling staat open voor elektrotechnische installateurs, paneelbouwers, adviseurs en hun klanten. U bent welkom vanaf 19:45 uur. De voorstelling start om 20:30 uur. Van 21:30 – 22:30 uur bent u met uw zakenpartners welkom om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en te netwerken met collega’s uit uw branche.

Technische installatiebranche

Nieuwe Vrienden is een sprankelende, meeslepende muziektheatervoorstelling over de installatiebranche in de 21e eeuw. Op initiatief van OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf, neemt het gezelschap Plezant u mee in het nieuwe ondernemen, de uitdagingen en kansen in een veranderende markt. Hoofdpersonage Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer, verkent de mogelijkheden om oud gedrag los te laten en zo in te spelen op de ontwikkelingen in zijn branche. Zal het hem lukken om in deze spannende tijd zijn installatiebedrijf overeind te houden?

Aanmelden en informatie

Komt u nieuwe vrienden maken? Via deze link kunt u zich aanmelden en vindt u adres- en routeinformatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Hans van Spronsen, tel. 070 333 3273 of hans.van.spronsen@siemens.com of Ron Nielen, tel. 070 333 1052 of per e-mail naar ron.nielen@siemens.com.

Kijk hier voor meer informatie over Siemens op Light & Building.

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel