Beschikt u over SIMARIS Design maar heeft u deze kosteloze software nog nooit gebruikt? Tijdens onze SIMARIS Design workshop ervaart u hoe deze programmatuur u ondersteunt bij netwerkcalculaties voor laagspanningsinstallaties.

SIMARIS Design helpt u een complete elektrische laagspanningsinstallatie vanaf de middenspanning tot aan de elektrische verbruiker te dimensioneren. De tool ondersteunt bij het doorrekenen van de installatie, het selecteren en configureren van de juiste componenten en het maken van kabelberekeningen. Voor installateurs, eindgebruikers, paneelbouwers en adviseurs bieden we sinds vorig jaar een kosteloze SIMARIS Design workshop aan.

Maximaal 15 personen

Al 75 personen hebben deze praktische en laagdrempelige workshop gevolgd. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de volgende workshop op 8 juni bij Siemens in Den Haag. We starten om 12.30 met een lunch en om 13.00 begint de workshop. Eerst gaan we in op normbegrippen: hoe berekent men installaties? Welke waarden komen hierbij kijken en waarom wil men die waarden weten? Vervolgens tonen we hoe u de software hierbij inzet. Aan de workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Aanmelden bij Merijn Dijkema via merijn.dijkema@siemens.com

Reageer op dit artikel