Hoe kan ik laadpunten voor e-auto’s het best integreren binnen mijn bestaande infrastructuur? Wat is het effect van zonnepanelen op de power quality van mijn elektrische installatie? Het zijn slechts enkele vragen waarop Siemens Power Technologies International (PTI) antwoord geeft. Ontdek de softwaretoepassingen van Siemens PTI in juni tijdens de European PSS® User Group Meeting in Amsterdam.

Siemens PTI is marktleider in elektrische netanalyses voor opwekkings-, transmissie- en distributiesystemen, industriële installaties en smart grids. “Wij voeren tal van berekeningen en studies uit”, vertelt consultant Loma Wasfi. “Denk aan dynamische netberekeningen, haalbaarheids- en ontwerpstudies, maar ook kortsluitberekeningen en beveiligingsstudies met betrekking tot de integratie van renewables. Klanten kunnen bij ons terecht voor een complete set van analyse-, ontwerp- en optimalisatiestudies. Verder geven wij antwoord op vraagstukken rond onder meer het geschikt maken van het elektrisch systeem van een fabriek voor eilandbedrijf of de aansluiting van een windpark op het landelijk elektriciteitsnet conform de aansluitvoorwaarden van de netbeheerder.”

Software-oplossingen

Voor het plannen en simuleren van energievoorzieningssystemen of netwerken, model- en datamanagement en analyse en monitoren van netwerken heeft Siemens PTI diverse software-oplossingen ontwikkeld. Ze worden gedemonstreerd door gebruikers en Siemens-specialisten tijdens de 2018 European PSS® User Group Meeting in Amsterdam van 19 tot 21 juni.

Achtergronden vindt u op de website. Of registeer u direct.

Heeft u vragen over de Siemens PTI power consultancy diensten en/of softwaretoepassingen? Neem gerust contact op met:

Berry Zaat, berry.zaat@siemens.com
Gerwin van Dijk, gerwin.van.dijk@siemens.com
Loma Wasfi, loma.wasfi@siemens.com
www.siemens.com/power-technologies

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel